Lijnspel Coöperatie U.A.

De Coöperatie Lijnspel is een coöperatie van samenwerkende ondernemers die vanuit hun eigen vakmanschap gezamenlijk mensen, processen en projecten verbinden, ondersteunen en creëren. Uitgangspunten hierbij zijn betrokkenheid bij de omgeving en de bereidheid om kennis te delen en van elkaar te leren.

Lijnspel heeft opdrachten verzorgd voor onder andere SVO PL, Gemeente Peel en Maas, Gemeente Eijsden-Margraten, Gemeente Heerlen, Gemeente Gulpen-Wittem, INNOVO, Arcus College, Syntix, Provincie Limburg en het LIOF. Daarnaast is Lijnspel verantwoordelijk voor bekende evenementen als Dag!Horeca, de Wasstraat, Het Leukste Terras van Limburg, Dag van de Coöperatie, Preuve Limburg Festival. Lijnspel is ontwikkelaar van kennis platform GLOEI Peel en Maas, Fruit erop Uit Coöperatie Eijsden-Margraten, Herman Miller.

De coöperatieve onderneming is het samen-werken van in het hier en nu. We doen het met elkaar. Als het nodig is, zijn we er. Je moet het verdienen om bij de familie te horen. Samen huilen, samen lachen.

Meer informatie op de website van Lijnspel Coöperatie U.A.